Maanantai, Lokakuu 14, 2019, 13:53 | Ei kommentteja »

Oli vuosi 1977, kun Anttilan postimyynnistä saapui odotettu vinyylinen Weiderin painosarja. Puoli vuotta aiemmin Jälkipolton perustaja Olli Väätäinen oli täyttänyt 12 vuotta. Tarvittavat 290 markkaa eivät tulleet helpolla. Isä maksoi jokaisesta käsipainolla tehdystä pystypunnerruksesta pennin per nosto. Innokkaana voimailijanalkuna Olli tienasi markasta kahteen päivittäin. – Paino oli tehty isälleni Imatran rautatehtaalla ja siinä oli kaksi keltaiseksi maalattua teräspalloa hitsattuna mustaan tankoon ja se painoi 8 kg. Voimat kasvoivat nopeampaa kuin säästöt. Joulu tuli kuitenkin lopulta keskelle kesää vielä samana vuonna. Paketista kuoriutuivat käsipainot, levytanko sekä yhteensä 42 kg mattasinisellä vinyylillä verhoiltuja levypainoja. Mukana tullut A2-kokoinen kuvakartasto rönsyili toinen toistaan akrobaattisempia voimaharjoitteluohjeita nuoren miehen ihmeteltäväksi. Kehonrakennuksen maailma avautui kuitenkin todenteolla vasta, kun Anttilan katalogiin ilmestyi äskettäin edesmenneen Mr. Olympian Dr. Franco Columbon kirja Kehonrakentaja voittaa.

 


Perjantai, Elokuu 23, 2019, 11:25 | Ei kommentteja »

Jälkipoltto on tänäkin vuonna toteuttamassa loppukesän tunnelmallisinta ulkoilmatapahtumaa - veden, tulen ja valon juhlaa - Helsingin Venetsialaisia. Tapahtuma järjestetään merellisessä Aurinkolahdessa Kahvila Kampelan pihapiirissä lauantaina 31.8.2019. Valmistautuminen Venetsialaisiin kannattaa aloittaa Muscle Piitisillä heti aamusta kolmen tunnin Porrasmaratonilla klo 9-12. Illan hämärtyessä lämmittelemme juhlayleisön päästä varpaisiin odotettuja lavatansseja varten. Luvassa on helppo ja hauska kehonpainotreeni, joka saa suupielet ylöspäin, lihakset lämpimiksi ja veren kiertämään.

 

Tervetuloa nauttimaan Venetsialaisista Helsingin Aurinkolahteen myös hauskan liikunnan muodossa!

 


Keskiviikko, Heinäkuu 3, 2019, 10:17 | Ei kommentteja »

Jatkuva kiire, mutta mihin? Sitä ei aina itsekään tiedä. Meillä on kiire väsyttää itsemme uuvuksiin. Niin kiire, ettei enää jaksa tehdä muuta. Alistumme kiireeseen ja annamme sen kuluttaa itseämme. Uhraamme sille helposti voimamme ja terveytemme. Entä jos alkaisimme omaksumaan uutta, ei nykyaikaista, vaan aikaamme edellä olevaa elämäntyyliä, jossa äärirajoilla sinnittely ei ole ihailun kohde tai menestyksen mittari. Äärimmäiseltä voimien kuluttamisen tieltä on ennen pitkää palattava takaisin puolimatkaan, voimien säästämisen, mutta ennen kaikkea voimien kartuttamisen tielle. Kehomme vaatii harjoitusta pysyäkseen kunnossa.

 


Tiistai, Kesäkuu 11, 2019, 08:26 | Ei kommentteja »

Kansainvälisen kuljetus- ja logistiikkayhtiö Blue Water Shipping Oy:n ja Jälkipolton työhyvinvoinnin yhteistyöprojekti pyörähti vauhdikkaasti käyntiin keväällä Turussa ja Vantaalla. Kyseessä on pitkäjänteinen, mitattava ja yksilöllinen palvelukokonaisuus, joka motivoi ja valmentaa työntekijöitä sekä henkilökohtaisesti että työyhteisönä ympäri vuoden.

 


Maanantai, Kesäkuu 3, 2019, 11:55 | Ei kommentteja »

Työhyvinvointivalmennukseemme hakeudutaan monin eri perustein. Jokainen peruste on yhtä ainutlaatuinen kuin itse asiakasorganisaatiokin. Jotain kaikilla asiakkaillamme, työnantajilla ja esimiehillä, on kuitenkin yhteistä – he haluavat mahdollistaa työntekijöidensä kehittää omaa hyvinvointiaan ja terveyttään sekä työyhteisön että Jälkipolton ammattivalmentajien tukemana. Kysymme asiakkailtamme alkukartoituksessa, miksi he haluavat aloittaa kumppanuuden kanssamme. Lue, mitkä ovat viisi tärkeintä syytä valita meidät.

 



Perjantai, Toukokuu 10, 2019, 16:35 | Ei kommentteja »

Säästöpankkikeskuksessa Helsingin Vallillassa on viime syksystä lähtien valmentauduttu kohti parempaa hyvinvointia yhteistyössä Jälkipoltto Oy:n kanssa. Loppukesästä 2018 Säästöpankkiliitossa haluttiin valjastaa jo valmiiksi hieno tiimihenki myös hyvinvoinnin ja fyysisen kunnon parantamiseen. Kun Jälkipolton toimitusjohtaja Olli Väätäinen tarjosi ratkaisuksi mitattavaa ja yksilöllistä palvelukokonaisuutta, joka motivoi ja kannustaa työntekijöitä ympäri vuoden, toteutus alkoi konkretisoitumaan.

 


Tiistai, Toukokuu 7, 2019, 08:15 | Ei kommentteja »

Sponsored by Jälkipoltto - Muscle Piitsi tarjoilee liikunnan iloa ja monipuolisia ohjattuja treenejä voimaan ja kestävyyteen Helsingin Aurinkolahden merellisissä maisemissa ympäri vuoden. Liity JÄLKIPOLTTO-TREENIT ryhmään Facebookissa ja tule liikkumaan kanssamme! Treeneissämme ei aloituskynnystä ole, ja niihin ovat kaikki tervetulleita. Ulkona meren ja luonnon ääressä liikkumisen terveysvaikutuksissa ei ole yliannostuksen vaaraa. Sosiaalisessa mediassa meidät löytää tunnisteilla #jälkipoltto ja #musclepiitsi.

 


Sunnuntai, Maaliskuu 24, 2019, 11:22 | Ei kommentteja »

Logistiikkayhtiö South East Loadingin ja Jälkipolton 12 kk:n työhyvinvoinnin yhteistyöprojekti pyörähti käyntiin tällä viikolla Kotkassa. Lähdemme parantamaan koko porukan vireyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä kokonaisvaltaisella, mitattavissa olevalla tavalla. Kattaukseen kuuluu säännöllistä liikuntaa, fiksumpaa ravitsemusta ja riittävää palautumista. Henkilökohtaisia valmennustapaamisia kuuluu pakettiin ympäri vuoden, joten yksilövalmennukseen on todella sijoitettu.

 


Sunnuntai, Maaliskuu 24, 2019, 05:56 | Ei kommentteja »

Tervetuloa ohjattuihin ulko- ja porrastreeneihimme Aurinkolahden merellisiin maisemiin! Toteutamme monipuolisia treenejä sekä erilaisia liikuntatapahtumia ympäri vuoden Helsingin Aurinkolahdessa. Treeneissämme ei aloituskynnystä ole, ja niihin ovat kaikki tervetulleita. Ulkona meren ja luonnon ääressä liikkumisen terveysvaikutuksissa ei ole yliannostuksen vaaraa.

 


Keskiviikko, Maaliskuu 20, 2019, 16:30 | Ei kommentteja »

Liikunnallinen elämäntapa periytyy. Vanhempien liikuntatottumukset näkyvät parhaimmillaan lasten liikuntakäyttäytymisessä vielä pitkälle aikuisikään saakka.

 


Keskiviikko, Maaliskuu 20, 2019, 15:30 | Ei kommentteja »

Tervetuloa Jälkipolton Porras- ja ulkotreenipäivään Aurinkolahden merellisiin maisemiin Unelmien liikuntapäivänä 10.5.2019!

 


Maanantai, Helmikuu 18, 2019, 15:25 | Ei kommentteja »

Työhyvinvointipalvelujamme käyttävät suomalaiset ja kansainväliset organisaatiot työntekijöidensä hyvinvoinnin, terveyden ja suorituskyvyn edistämiseksi. Palvelujemme keskiössä ovat liikunta, ravitsemus, palautuminen ja hyvä arki.

 


Lauantai, Tammikuu 5, 2019, 14:07 | Ei kommentteja »

Muistatko, milloin viimeksi kadutti liikunnan jälkeen? Poimi talteen 10 tutkitusti toimivaa vinkkiämme ympärivuotisen ja säännöllisen liikunnan ylläpitämiseksi.

 


Sunnuntai, Joulukuu 2, 2018, 10:27 | Ei kommentteja »

Vuosaaren Joulupolku järjestettiin lauantaina 1.12.2018 arktisen aurinkoisessa ulkoilusäässä Uutelassa. Jälkipoltto Oy:n leikkimielisessä porrastelun maailmanennätystempauksessa oli tavoitteena aktivoida joulupolun vierailijoita liikkumaan portaissa hyvästä olosta ja matalalla kynnyksellä.

 

Vuosaaren Joulupolku & Jälkipoltto goes porrastelun maailmanennätys 1.12.2018.


Maanantai, Marraskuu 26, 2018, 07:56 | Ei kommentteja »

Tule mukaan tekemään liikunnan historiaa! JOULUPORRASTELU sopii kaikille ja tyyli on vapaa. Jo yhden porrasvälin kulkeminen vie kohti ennätystä, saa endorfiinit vapautumaan ja joulutunnelman valtaamaan sekä kehon että mielen.

 


Sunnuntai, Lokakuu 28, 2018, 06:53 | Ei kommentteja »

YRITTÄJÄ MITEN VOIT? Olemme mukana toteuttamassa pien- ja yksinyrittäjille suunnattuja työhyvinvointimarkkinoita Kouvolassa maanantaina 29.10.2018 ja Kotkassa tiistaina 6.11.2018.

 

 

TERVETULOA tapaamaan meitä ja löytämään ratkaisuja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi!

LISÄTIETOJA tapahtumista täältä. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen olli@jalkipoltto.com tai 0440755664.

 


Tiistai, Lokakuu 2, 2018, 09:05 | Ei kommentteja »

Jälkipoltto Oy:n ja kuntokeskus Forever Myllypuron yhteisenä tavoitteena on auttaa yksilöitä, työyhteisöjä ja yrityksiä voimaan paremmin. 

 


Torstai, Syyskuu 20, 2018, 12:14 | Ei kommentteja »

UTC Overseas Oy (UTC) aloitti marraskuussa 2017 Jälkipoltto Oy:n luotsaamana ”Projektilogistiikan ammattilaisen tärkein työväline kuntoon”-työhyvinvointiohjelman, joka aktivoi henkilöstöä liikkumaan ja parantamaan elämäntapojaan.

 

LÄHTÖKOHTA. Loppuvuodesta 2017 UTC:lla haluttiin kasvattaa tiimihenkeä entisestään ja pohdittiin porukalla, miten työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista voitaisiin tukea uudella pysyvällä tavalla, kertoo UTC Overseas Oy:n Pohjoismaiden ja Baltian aluejohtaja Jarkko Hernetkoski. UTC:lla on perinteisesti tuettu henkilökuntaa satunnaisilla virkistyspäivillä. Kun Jälkipolton toimitusjohtaja Olli Väätäinen tarjosi ratkaisuksi mitattavaa ja yksilöllistä palvelukokonaisuutta, joka motivoi ja valmentaa työntekijöitä ympäri vuoden, päätös oli helppo. Uusien toimitilojen löytyessä Helsingin Myllypurosta, ja samassa kiinteistössä toimiva Jälkipolton yhteistyökumppani, Forever Myllypuro-kuntokeskus Simo Lempisen johdolla, tarjosivat toteutukselle ihanteelliset puitteet. Hernetkoski pitää ratkaisevan tärkeänä kollegojensa kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja se on keskeinen osa myös Jälkipolton toimintamallia. "Yhteistyö oli heti alusta luontevaa, sillä Ollin pitkä ura yritysmaailmassa on kasvattanut hänelle vahvan ymmärryksen henkilöstön hyvinvoinnin ytimestä tämän päivän kansainvälisissä yrityksissä."


Keskiviikko, Syyskuu 5, 2018, 21:09 | Ei kommentteja »

Iloton liikunta ja passivoivat ruokailutottumukset hyvästeltiin viime viikolla päättyneessä Viiden Tähden Työpäivä -valmennuksessa, jossa laitettiin itseään likoon ja pyrittiin uudistamaan vanhoja toimintamalleja. Valmennus kokosi puoleksi vuodeksi yhteen eri alojen henkilöstöä mukaan lukien Tyks Medisiinisen toimialueen hallinnon väkeä, Alavuden terveyskeskuksen akuuttiosaston hoitohenkilökuntaa (Kuusiolinna Terveys Oy), biolääketieteen tutkijoita (Helsingin yliopisto & Valo Therapeutics LTD), sekä graafisen suunnittelun (Puheterapiapalvelut NMK) että logistiikan ammattilaisia (FinnHUB) ympäri Suomen. ”Juuri yritys- ja työyhteisövalmennuksia varten rakentamamme SIIPI-hyvinvointisovelluksen avulla tällainen ajasta, paikasta, ja myös, organisaatiosta riippumaton yksilöllinen hyvinvointivalmennus on mahdollista toteuttaa”, kertoo Jälkipoltto Oy:n toimitusjohtaja, kuntoluotsi Olli Väätäinen.


Tiistai, Elokuu 7, 2018, 15:28 | Ei kommentteja »

TERVETULOA TUTUSTUMAAN (TYÖ)HYVINVOINNIN, LIIKUNNAN JA RAVITSEMUKSEN PALVELUTARJONTAAMME SEKÄ TIETYSTI MEIHIN!

Olemme mukana toteuttamassa Vuosaaren Satamapäivää lauantaina 25.8.2018. Vuosaaren Satamapäivä on iloinen koko perheen tapahtuma, joka kokoaa yhteen myös Itä-Helsingin yritykset yhteiselle Palvelutorille. Katso tarkempi ohjelma tapahtumasivulta. Päivä huipentuu illalla vietettäviin Helsingin Venetsialaisiin Aurinkolahdessa.

Luvassa koko viikonlopun ajan upeita tarjouksia ja arvontoja.

NÄHDÄÄN TAPAHTUMASSA!

VISIT VUOSAARI WEEKEND (23.-26.8.2018).


Keskiviikko, Toukokuu 23, 2018, 10:47 | Ei kommentteja »

A R V O N T A 🍊 S Y T Y T Y S hyvinvointiin. Voita kuntosali- ja ravitsemusvalmennus kahdelle Jälkipolton Facebook ja Instagram-sivuilla! Kenen kanssa sinä haluaisit ottaa ensimmäisen askeleen kohti liikunnallisempaa ja energisempää arkea?

SYTYTYS-paketti kahdelle (arvo 199 €/hlö):
🍊Alkokartoitus ja tavoitteiden asettaminen
🍊Henkilökohtainen kuntosaliohjelma
🍊Henkilökohtainen ravitsemusohjelma
🍊Yhteiset kuntosalitekniikkatreenit (1,5 h, Forever Myllypuro, Helsinki)
🍊1 kk tuki ja raportointi

MITEN OSALLISTUT ARVONTAAN?
Osallistumisohjeet löydät Jälkipolton Facebook ja Instagram-sivuilta!

🍊ARVONTA päättyy 30.5.2018 klo 24:00. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko Facebookin tai Instagrammin yksityisviestin kautta.

🍊Paljon O N N E A arvontaan! T: Olli


Keskiviikko, Maaliskuu 14, 2018, 13:36 | Ei kommentteja »

"Muutos on raskasta ja pelottavaa, tieto lisää tuskaa, ja paikoillaan olo tappavaa? Yle Akuutin Taloustutkimuksella teettämän tuoreen kyselyn mukaan 65% suomalaisista kokee ahdistusta sekä potee huonoa omaatuntoa liikkumattomuudestaan. Huono omatunto kielii siitä, että liikuntaa pidetään tärkeänä, mutta vapaa-ajan rajallisuus ja vertaistuen puute hillitsee liikunnalla ilottelua.

Liikunta tekee hyvää – jokainenhan sen tietää – mutta liikunta on arjen palapelissä usein se vaikeimmin ja viimeisenä sovitettava pala. Sama omatunto muistuttaa tiuhaan myös terveellisestä syömisestä. Yksinkertaisimmillaan ratkaisu löytyy arjenhallinnasta ja vastuun jakamisesta.

 

Liikunta ja ravitsemus osaksi tuottavaa liiketoimintaa

Tänä päivänä suomalaisessa yhteiskunnassa korostuu, ettei ole erikseen työhyvinvointia ja vapaa-ajan hyvinvointia. On vain yksi hyvinvointi. Paradoksaalista kuitenkin on, että siitä huolehtiminen jää usein kokonaan vapaa-ajan vastuulle, vaikka vietämme työn parissa merkittävän osan hereilläoloajastamme.

Kun puhumme TYÖhyvinvoinnista, tarkoitamme juuri niitä kokonaisvaltaisia ennakoivia ja ehkäiseviä toimia, joita voidaan toteuttaa tasapuolisesti sekä työelämässä että sen ulkopuolella [= T A S A P A I N O]. Se ei tarkoita vasta ensimmäisiin työuupumuksen tai selkäkivun oireisiin puuttumista, vaan terveyden ja työkyvyn jatkuvaa ylläpitämistä sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Olennaista on se, että tavallinen liikunta, terveyttä edistävä ravinto ja palautuminen integroidaan näkyväksi osaksi sekä työpäivää että kotiarkea. Tällöin kaikki vapaa-aika ei kulu työstä palautumiseen ja hyvinvoinnin metsästämiseen, vaan kokonaisvaltaiseen elämiseen, ihmissuhteisiin, harrastuksiin ja intohimoihin [= V A S T A P A I N O]... "

 

Lue koko kirjoitus TÄÄLTÄ.

 

KIITOS kutsusta Elina Multanen, FinnHub Ry.

t:Olli vieraskynän varressa


Torstai, Maaliskuu 8, 2018, 04:39 | Ei kommentteja »

Kaikki henkilökohtaiset Liikunta- ja Ravitsemusvalmennuksemme ovat saatavilla nyt myös verkkokaupastamme.

Olemme onnistuneet tuhansien asiakkaiden kanssa ratkaisemaan haitallisten elämäntapojen, epäterveellisten ruokavalioiden ja ilottoman liikunnan aiheuttamia työ- ja toimintakykyyn sekä terveyteen liittyviä ongelmia.

On tavoitteenasi sitten lihaskunnon tai -voiman parantaminen, terveellinen syöminen, painonhallinta tai liikunnanilon löytäminen, niin räätälöimme valmennuksen yksilöllisesti ottaen huomioon elämäntilanteesi ja toiveesi. 

Paljon kysytyt ETÄLUOTSAUS Ravitsemus sekä ETÄLUOTSAUS Liikunta & Ravitsemus -valmennuksemme auttavat Sinut saavuttamaan tavoitteesi sijannistasi riippumatta.

PORUKKA ETÄLUOTSAUS Ravitsemus tai PORUKKA ETÄLUOTSAUS Liikunta- ja Ravitsemus on paras valinta kaveriporukalle, ystäväköörille, perheelle, harrastusryhmälle tai yhteisölle, joka haluaa porukalla kuntoon. Valmennus yhdistää sekä juuri Teidän PORUKALLE räätälöidyn että henkilökohtaisen valmennuksen. 

Motivaation ylläpitämiseksi ja pysyvien tulosten saavuttamiseksi kuljemme koko valmennuksen ajan tiiviisti matkassasi. Kaikkein ETÄLUOTSAUKSIEN ensimmäisen vaiheen kesto on 6 kk. SIIPI-hyvinvointisovelluksemme palvelee valmennusten toteutuksessa. 

Olitpa sitten aloittelija tai jo konkari salilla, Kuntoluotsin avulla saat treenistä paljon enemmän irti: MÄKILÄHTÖ ja LUOTSAUS palvelevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Tervetuloa valmennukseen jo tänään! Aloittamaan pääset TÄSTÄ.

Yhdessä pääsemme pysyviin tuloksiin - yksilöllisesti ja monipuolisesti. -Olli


Keskiviikko, Maaliskuu 7, 2018, 14:44 | Ei kommentteja »

Arvoisa Asiakas!

Olen ottanut käyttöön uuden sähköpostiosoitteen: olli@jalkipoltto.com (sekä olli@jälkipoltto.com), jota käytetään myös SIIPI-hyvinvointisovelluksemme yhteysosoitteena.

Jotta kaikki tärkeä informaatio saavuttaisi Sinut varmasti, tallentaisitko molemmat osoitteet yhteystietoihisi (olli@jalkipoltto a:lla ja ä:llä). Jos meistä ei ole kuulunut vähään aikaan, käy kurkkaamassa Roskapostikansiosi.

Liikunnallisin terveisin,

Olli


Maanantai, Helmikuu 12, 2018, 12:06 | Ei kommentteja »

Työttömyyskassa Finkan liikuntaan ja ravitsemukseen perustuva ”Hyppy hyvinvointiin”-hanke polkaistiin käyntiin vuosi sitten tavoitteena vakiinnuttaa liikunta ja ravitsemus pysyväksi osaksi Finkan työhyvinvointiohjelmaa, ja sen myötä edistää henkilöstön hyvinvointia ja työssä jaksamista.

Vuoden aikana onnistuttiin kohentamaan henkilöstön terveyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä. Iältään ja taustoiltaan hyvin heterogeenisen seurantaryhmän fyysisessä kunnossa otettiin merkittäviä harppauksia niin lihaskunnon kuin kehonkoostumuksenkin osalta.

”Hyvä kuntosaliohjelma toi motivaatiota ja suunnitelmallisuutta kuntosalilla käyntiin, ja ravitsemusohjelma on avannut silmät ravinnon määrän ja laadun suhteen.” Lisäksi Finkan omat liikunta-aktiivit ovat ottaneet esimerkillisesti vastuulleen viikottaisen taukojumpan ohjaamisen koko henkilöstölle.

”Vuodessa saavutettiin hienoja tuloksia, joista toivon mukaan syntyy meille kaikille jatkuva kehittymisprosessi.” – toteaa Kassanjohtaja Ilkka Nissilä.

 

 

Finka on ottanut käyttöönsä SIIPI Työhyvinvointisovelluksemme, joten jatkossa koko projektin toteutusta, etenemistä ja henkilöstön liikunta-aktiivisuutta on kätevä seurata SIIPI-sovelluksen kautta – henkilökohtaisen ohjelman lisäksi.

 


Maanantai, Helmikuu 5, 2018, 14:54 | Ei kommentteja »

Ideoimaamme Viiden Tähden Työpäivää vietettiin ensimmäistä kertaa viime torstaina 1.2.2018. Kampanjan tavoitteena oli tehdä liikunnallisempaa ja energisempää työelämää näkyväksi ja haastaa työyhteisöjä toteuttamaan pienillä arjen ratkaisuilla "Viiden Tähden Työhyvinvointia, joka ennakoi ja ehkäisee huomioiden sekä kehon että mielen".

Saimme yhteensä yli sata Viiden Tähden Ideaa ja Oivallusta liikunnallisemman ja energisemmän työelämän edistämiseksi. Hyvän olon ja jaksamisen reseptejä laitettiin kiertoon sekä työpaikoilla että sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #viidentähdentyöpäivä #jälkipoltto ☆☆☆☆☆ Kampanja sai postiviista huomiota myös lehdistössä: "Pukumies vaihtoi verkkareihin" - Joutsenolehti.

Lahjoitamme seuraaville osallistujille henkilökohtaisen 6 kk ravitsemusohjelman liikuntavinkkeineen ja tukipalveluineen (Ovh. 99 e +alv.). Toteutus tapahtuu SIIPI-työhyvinvointisovelluksemme kautta. Palkittuihin on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä.

 

 

 

☆ P a j o n O n n e a ! ☆

☆Terttu Keskinen - Tyks Medisiininen toimialue
☆Jussi Alamäki - Virta Virtuaalitoimisto Oy 
☆Erkko Ylösmäki - Targeted Affinity Oy (2x)
☆Mia Kuusinen - Puheterapiapalvelut NMK
☆Tyks Medisiininen toimialue (2x)
☆Parturi-kampaamo Tuijukka (3x)
☆Anu Mäkelä Kuusiolinnan Oy, Alavuden Pääterveysasema, akuuttiosasto 2 (2x)
☆Elina Multanen Finnhub Ry


Maanantai, Helmikuu 5, 2018, 14:15 | Ei kommentteja »

Kehittämämme digitaalinen SIIPI Työhyvinvointisovellus lanseerattiin käyttöön asiakkaillemme tammikuun viimeisellä viikolla. 

SIIPI on selainpohjainen Työhyvinvointisovellus ja palvelee LIITO Työhyvinvointipalvelumme toteutuksessa, seurannassa, vaikuttavuuden mittaamisessa sekä tulosten raportoinnissa. Se on tarkoitettu sekä asiakasorganisaation, henkilöstön että sidosryhmien yhteiskäyttöön.

”Tavoitteena oli kehittää yksinkertainen ja helppokäyttöinen palvelutyökalu työhyvinvointiohjelman toteutukseen ja seurantaan. Lähtökohtana oli, että kaikki ohjelmaan liittyvä toiminta ja materiaali löytyisivät samojen SIIPIen alta sekä asiakasorganisaation että jokaisen osallistujan yksilöllisyyttä ja tarpeita kunnioittaen. SIIPIen alta voi palautella kätevästi mieliinsä vaikkapa perjantain jalkapäivän kuntosaliohjelman - tavoitteena lisätä treeniaikaa, mutta minimoida ruutuaikaa. ” -Olli

Henkilöstönäkymästä kukin osallistuja löytää henkilökohtaiset kyselynsä, liikunta- ja ravitsemusohjelmansa, liikuntapäiväkirjan sekä esimerkiksi kuntotestituloksensa oheismateriaaleineen. Tietopankkiin talletetaan ohjelman edetessä luento-, video- ja kuvamateriaalia sekä ohjeita liikuntaan, ravitsemukseen, uneen sekä stressinhallintaan.

Sovelluksen esimiesnäkymän kautta on mahdollista seurata henkilöstön työhyvinvointiohjelman etenemistä sekä palvelun toteutuksen että - esimerkiksi - henkilöstön liikunta-aktiivisuuden suhteen. Myös sidosryhmille, kuten työterveyden edustajalle, on luotavissa oma näkymänsä.


Maanantai, Tammikuu 1, 2018, 20:35 | Ei kommentteja »

V i i d e n T ä h d e n T y ö p ä i v ä ä vietetään työpaikoilla 1.2.2018 ☆ 

☆ Huomisen työvire rakentuu tämän päivän oivalluksista - Mistä on Sinun ja työyhteisösi V i i d e n T ä h d e n T y ö p ä i v ä tehty?

☆ I l m i a n n a työyhteisösi (tai oma) päivittäinen tapa tai rutiini energisemmän työvireen ja arjen puolesta tai luokaa yhdessä uusi!

☆ Jaa reseptisi Viiden Tähden Työpäivään kaikkien iloksi ja avuksi tällä tapahtumasivulla sekä muualla sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #viidentähdentyöpäivä #jälkipoltto. K u v a tai v i d e o olisi hauska!

☆ Tule mukaan luomaan arkeen Viiden Tähden Työhyvinvointia, joka ENNAKOI ja EHKÄISEE huomioiden sekä kehon että mielen!

☆ Palkitsemme 10 Viiden Tähden Oivallusta henkilökohtaisella ravitsemusohjelmalla.

☆ Liikunta ja ravitsemus osaksi tuottavaa liiketoimintaa - Kysy lisää LIITO-Työhyvinvoinnin palveluistamme ☆ olli.jalkipoltto@gmail.com ☆

☆ F i v e S t a r W o r k D a y - 1.2.2018 ☆
Share us Your tips and routines for a more energetic workday and workplace wellness.
#viidentähdentyöpäivä #jälkipoltto


Maanantai, Marraskuu 20, 2017, 11:01 | Ei kommentteja »

UTC Overseas Oy ja Jälkipoltto Oy aloittivat marraskuussa 2017  "Tulevaisuuden hyvinvointia jo tänään: Projektilogistiikan ammattilaisen tärkein työväline kuntoon" -työhyvinvointiprojektin, jonka tavoitteena on vakiinnuttaa liikunta ja ravitsemus pysyväksi osaksi koko henkilöstön työhyvinvointiohjelmaa, ja sen myötä edistää työssä jaksamista. Osana LIITO-Työhyvinvointipalveluamme UTC Overseas Oy saa ensimmäisten asiakkaiden joukossa käyttöönsä SIIPI-työhyvinvointisovelluksen ohjelman toteutusta sekä vaikuttavuuden mittaamista ja seurantaa varten.


Lauantai, Marraskuu 4, 2017, 09:53 | Ei kommentteja »

100 toistoa 🔸️liike kuin liike🔸️ joka päivä

Anna oma panoksesi 100-vuotiaan Suomen kunniaksi ja haasta itsesi, yrityksesi sekä yhteistyökumppanisi liikkumaan!

Merkitse kuvaan #jälkipoltto100 - niin jaamme liikkuvia satasia yhteiseen hyvään @jalkipoltto Instassa ja Facebookissa.

#jälkipoltto100

 


Keskiviikko, Syyskuu 27, 2017, 15:05 | Ei kommentteja »

Tapahtuma kokoaa yhteen edistyksellisen terveysteknologian yritykset ja innovaatiot sekä tulevaisuuden visiot. Sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla tapahtuvien suurten muutosten alla kannattaa tulla hyödyntämään kattava ohjelmapaketti maksuttomana kutsuvieraanamme sekä verkostoitumaan ja löytämään ratkaisuja päivän polttaviin haasteisiisi! Tapahtumassa on myös korkeatasoinen maksullinen seminaari.

Ilmoittaudu vieraaksemme tästä.

Nähdään Helsingin Wanhassa Satamassa!


Maanantai, Elokuu 7, 2017, 19:05 | Ei kommentteja »

Oy Saimaa Terminals Ab ja Jälkipoltto Oy aloittivat toukokuussa 2017 vuoden kestävän Luotsaus hyvinvointiin: pysyvästi oikealla väylällä –työhyvinvointiprojektin, jonka tavoitteena on vakiinnuttaa liikunta ja ravitsemus pysyväksi osaksi koko henkilöstön työhyvinvointiohjelmaa, ja sen myötä edistää työssä jaksamista. Oy Saimaa Terminals Ab toimii myös Jälkipoltto Oy:n kehityskumppanina SIIPI-työhyvinvointisovelluksen pilottiversion suunnittelussa ja testauksessa.


Maanantai, Elokuu 7, 2017, 19:03 | Ei kommentteja »

Arkkitehdit Soini & Horto Oy ja Jälkipoltto Oy aloittivat tammikuussa 2017 vuoden kestävän AS&H Kevätkunto 2017 työhyvinvointiprojektin, jonka tavoitteena on vakiinnuttaa liikunta ja ravitsemus pysyväksi osaksi AS&H:n työhyvinvointiohjelmaa, ja sen myötä edistää henkilöstön työssä jaksamista. AS&H toimii Jälkipoltto Oy:n kehityskumppanina SIIPI-työhyvinvointisovelluksen pilottiversion suunnittelussa ja testauksessa.


Perjantai, Huhtikuu 28, 2017, 11:20 | Ei kommentteja »

Työttömyyskassa Finka ja Jälkipoltto Oy aloittivat tammikuussa 2017 vuoden kestävän Hyppy hyvinvointiin-yhteistyöprojektin, jonka tavoitteena on vakiinnuttaa liikunta ja ravitsemus pysyväksi osaksi Finkan työhyvinvointiohjelmaa, ja sen myötä edistää henkilöstön työssä jaksamista.


© Jälkipoltto Oy | SIVUKARTTA 
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän