JÄLKIPOLTTO Paussit ja ETÄtreenit

Innostavat ja tehokkaat JÄLKIPOLTTO Paussit ja LIVE-ohjatutut ETÄtreenit
yrityksille ja yksilöille sijainnista riippumatta.


Työelämä on muuttunut radikaalisti. Etätyö on tullut jäädäkseen ja hybridityö, jossa läsnä- ja etätyötä yhdistellään, on yleisempää kuin koskaan. Painotukset vaihtelevat niin yksilöittäin kuin organisaatioittainkin. On paljon työtehtäviä, joita voi hoitaa vain istuen. Mutta istuminenkin on usein vain tapa. Ja tavat istuvat tiukassa. Entä jos kaikki nousisivat ylös? Tämä kaikki vaatii työkykyjohtamiselta ennakointia ja työyhteisöltä uusia itsestä huolehtimisen tapoja.

JÄLKIPOLTTO Paussit ja ETÄtreenit ovat konkreettisia keinoja lisätä fyysistä aktiivisuutta jokaiseen työpäivään ja rakentaa yrityskulttuuria, joka aidosti tukee henkilöstön hyvinvointia, terveyttä ja jaksamista. Ne ovat saatavilla erillisenä henkilöstöliikunnan kokonaisuutena tai osana LIITO-työhyvinvointiohjelmaa.

Pidä tauko - ota JÄLKIPOLTTO Paussi!

Olet vain 7 min päässä hyvästä olosta!

KEHO ON PORTTI MIELEEN


Kuulostaako jämähtäneet työasennot ja unohdetut tauot liiankin tutulta? Ei istumisessa sinänsä mitään pahaa ole, mutta liika on liikaa. Napakka ja virkistävä JÄLKIPOLTTO Paussi aktivoi työn ja istumisen tauottamiseen juuri silloin, kun ei itse malttaisi irtautua. Lyhytkin hetki liikuntaa parantaa tutkitusti keskittymiskykyä, tehostaa ajattelua, terävöittää muistia sekä lisää luovuutta ja oppimista. JÄLKIPOLTTO Paussi auttaa myös mielen irtautumaan stressaavasta tai kiireisestä hetkestä. Paussit ovat saatavilla asiakaslähtöisesti räätälöityinä 7 minuutin pituisina videotallenteina sekä osana JÄLKIPOLTTO 365-ohjelmaa.

VIRKISTÄÄ JA PALAUTTAA


Pitkäkestoisella ja runsaalla istumisella on todettu olevan haittaa terveydelle. Treeni tai lenkki illalla ei kumoa päivän istumisen aiheuttamia haittoja. Siksi on tärkeää, että tauotamme istumista, vaihtelemme asentoja ja liikuskelemme päivän mittaan. Säännöllinen JÄLKIPOLTTO Paussi vähentää kehon kireyksiä, virkistää sekä edistäää työpäivän aikaista palautumista. Jo muutaman minuutin treeni ylläpitää tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa, lisää verenkiertoa ja parantaa sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaa sekä aivoergonomiaa.

NOPEAA JA TEHOKASTA


Keho on portti mieleen. Ihminen jaksaa keskittyä intensiivisesti vain noin puolitoista tuntia kerrallaan. JÄLKIPOLTTO Paussit ovat aivojumppaa parhaimmillaan. Ne ovat yksinkertaisia, tehokkaita sekä turvallisia ja toteutettavissa työpisteen läheisyydessä arkivaatteissa. Kun kroppa avautuu, ajattelu avautuu. Ota JÄLKIPOLTTO Paussi ja keskeytä työt luvan kanssa!

JÄLKIPOLTTO Paussit räätälöidään 7 minuutin pituiseksi treeneiksi toiveiden mukaan.


JÄLKIPOLTTO ETÄtreenit

Liikunnan jälkeen kaikki maistuu paremmalle - myös työt!

LIVE-TREENI SYTYTTÄÄ

Innostavat ja tehokkaat JÄLKIPOLTTO ETÄtreenit kokoavat henkilöstönne samaan aikaan yhteiseen liikuntahetkeen sijainnista riippumatta - eri paikkakunnilla ja kotikonttoreissa. ETÄtreenit toteutetaan LIVE-ohjattuina Zoomin tai Teamsin välityksellä. Ne sopivat säännöllisesti toteutettuna erinomaisesti työpäivän aluksi ja päätteeksi sekä hyvinvointipäivien ohjelmanumeroksi. Valittavanne on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, kehonpainotreeniä sekä pienvälineillä tehtäviä treenejä. Treenitallenteet jäävät käyttöönne.

ESIMERKKEJÄ KEHONPAINO- & VÄLINETREENEISTÄ


JÄLKIPOLTTO HIIT/LIIT kehonpainotreeni
JÄLKIPOLTTO Core
JÄLKIPOLTTO Lihaskunto & Voima
JÄLKIPOLTTO Kahvakuula
JÄLKIPOLTTO Crosstraining
JÄLKIPOLTTO Boksaus kuntonyrkkeily

Treenit tehdään liikuntavaatteissa ja niiden sisältö räätälöidään henkilöstön tavoitteet ja toiveet huomioiden.

ESIMERKKEJÄ KEHONHUOLTO-TREENEISTÄ


JÄLKIPOLTTO Liikkuvuus
JÄLKIPOLTTO Venyttely
JÄLKIPOLTTO Keppitreeni
JÄLKIPOLTTO Jooka
JÄLKIPOLTTO Pilates
JÄLKIPOLTTO Rentoutus


Kaikille avoimet ETÄtreenit & ETÄvalmennukset

JÄLKIPOLTTO Liikkuvuuskuntopiiri

ETÄvalmennus | Syksy 2022
10 viikkoa + tallenteet

Toiveissa toimiva ja hyvinvoiva keho? Moderni liikkuvuusharjoittelu kehittää rinnakkain sekä liikelaajuuksia, liikehallintaa että voimaa. JÄLKIPOLTTO Liikkuvuuskuntopiiri rakentuu toiminnallista liikkuvuutta ja kehonhallintaa parantavista virtaavista liikesarjoista sekä voimaharjoitteista. Eri suuntiin tapahtuva dynaaminen mutta hallittu liike kehittyy säännöllisen ja nousujohteisen harjoittelun myötä.

Jokainen harjoitus koostuu alkulämmittelystä, liikkuvuussarjoista ja voimaliikkeistä rakennetusta liikkuvuuskuntopiiristä sekä loppuvenyttelystä. Liikkuvuussarjan aikana liike pyritään pitämään jatkuvana ilman hallinnan menetystä. Sarja sarjalta haetaan liikkeiden ääriratoja ja parempaa tasapainoa. Liikkuvuussarjojen vaativuustasoa nostetaan kerta kerralta tai voit jatkaa edellisellä tasolla siihen saakka kun tarve vaatii. Harjoittelu kehittää jo muutamassa kerrassa liikkuvuutta ja hallintaa sekä toisaalta auttaa tasapainottamaan yliliikkuvuutta. Harjoittelu on aktiivista kehonpainotreeniä, ei niinkään klassista venyttelyä.

Liikkuvuusharjoittelu on yhtä tärkeää kuin voima- ja kestävyysharjoittelu. Kaikki ruokkivat toisaan. Harjoittelu tähtää lihastasapainon ylläpitämiseen, parempaan kehonhallintaan ja suorituskykyä heikentävien liikerajoitusten poistamiseen. Koukuttavuus piilee siinä, että yksittäinen liike voi olla varsin helppo, mutta kun se yhdistetään jatkumoksi toisiin liikkeisiin, haasteellisuus kasvaa. Uskallamme väittää, ettei tässäkään tule koskaan valmiiksi, mutta kehitys tapahtuu silmissä, kunhan ryhtyy hommiin!

AIKATAULU

SYKSY I
PE 23.9. - 25.11.2022 | KLO 7:00-8:00
(päivä vaihtui aiotusta sunnuntaista perjantaihin)

Valmennus koostuu kymmenestä harjoituksesta, jotka pidetään LIVE-treeneinä Zoomin kautta (ks. ohjeet alta). Viikon treeni taltioidaan ja on tehtävissä tallenteelta koko viikon ajan. Voit tulla mukaan valmennukseen myös kesken kauden.

HINTA | 120 EUR (sis. alv)

Maksutavat: MobilePay 66331 (Jälkipoltto Oy) tai liikuntaedut (SmartumPay, ePassi, Edenred ja Eazybreak). Smartum- ja Edenred-setelit (ei kertamaksuihin) tulee toimittaa ennen valmennuksen alkua Jälkipoltto Oy (Urheilukalastajankuja 2 B 23, 00990 Hki).

PAIKANVARAUS
Varaa paikkasi koko valmennukseen varauskalenterista alta. Yksittäisiin LIVE-treeneihin voi osallistua myös 15 EUR kertamaksulla tai tehdä harjoituksen tallenteelta viikon ajan.

JÄLKIPOLTTO Kahvakuula

ETÄvalmennus | 2022
10 viikkoa + tallenteet

Haluaisitko viedä kahvakuulaharjoittelusi seuraavalle tasolle? JÄLKIPOLTTO Kahvakuula -valmennuksen tavoitteena on kehittää voimaa ja voimakestävyyttä nousujohteisesti hyödyntämällä kahvakuulia treenivälineinä. Opit turvalliset ja tehokkaat treenitekniikat, monipuolisen liikemaailman ja kehittävän tavan harjoitella.

Valmennuksessa yhdistyy sekä perinteisempi voimaharjoittelu että toiminnallisempi kahvakuulaharjoittelu, jossa hyödynnetään yhdistelmäliikkeitä. Voit osallistua valmennukseen lähtötasostasi riippumatta. Autamme valitsemaan sopivat liikevaihtoehdot ja harjoitusvastuksen kuhunkin treeniin.

Jokainen harjoitus sisältää dynaamisen liikkuvuutta kehittävän alkulämmittelyn, tekniikkaosion sekä varsinaisen treenin jäähdyttelyineen. Tervetuloa pitämään hauskaa JÄLKIPOLTTO Kahvakuulan parissa.

VÄLINEET
Kahvakuula(t): isompi ja pienempi + jumppamatto

AIKATAULU
Seuraava valmennus päivittyy

Valmennus koostuu kymmenestä harjoituksesta, jotka pidetään LIVE-treeneinä Zoomin kautta (ks. ohjeet alta). Viikon treeni taltioidaan ja on tehtävissä myös tallenteelta viikon ajan. Voit tulla mukaan valmennukseen myös kesken kauden.

HINTA | 120 EUR (sis. alv)

Maksutavat: MobilePay 66331 (Jälkipoltto Oy) tai liikuntaedut (SmartumPay, ePassi, Edenred ja Eazybreak). Smartum- ja Edenred-setelit (ei kertamaksuihin) tulee toimittaa ennen valmennuksen alkua Jälkipoltto Oy (Urheilukalastajankuja 2 B 23, 00990 Hki).

PAIKANVARAUS
Varaa paikkasi koko valmennukseen varauskalenterista alta. Yksittäisiin LIVE-treeneihin voi osallistua myös 15 EUR kertamaksulla.


Näin osallistut JÄLKIPOLTTO ETÄtreeniin

JÄLKIPOLTTO ETÄtreenit toteutetaan LIVE-ohjattuna Zoom-videoviestintäpalvelun* kautta.
1. LATAA ZOOM-SOVELLUS TAI OSALLISTU NETTISELAIMEN KAUTTA
Osallistuaksesi JÄLKIPOLTTO ETÄtreeniin, sinun tulee ladata mobiililaitteelle tai tietokoneelle ilmainen Zoom-sovellus. Voit myös osallistua tietokoneen selaimen (Chrome, Safari) kautta. Pääset osallistumaan ETÄtreeneihin myös kertamaksulla.

2. VARAA TREENI VARAUSKALENTERISTA
Varaa haluamasi JÄLKIPOLTTO ETÄtreeni VARAUSKALENTERISTA alta viimeistään 3 h ennen treenin alkua.

3. OSTA TREENI
Voit maksaa treenin joko MobilePaylla (66331 Jälkipoltto Oy) tai sähköisillä liikuntaeduilla (Edenred, Smartum, Eazybreak, Epassi) viimeistään 2 h ennen treenin alkua. Muscle Piitsin ulkotreeniliput eivät käyvät maksuvälineiksi JÄLKIPOLTTO ETÄtreeneihin.

4. OSALLISTUMISLINKKI JA SALASANA
Tehdyn ostoksen jälkeen lähetämme sähköpostiisi ennen treenin alkua treenikohtaisen osallistumislinkin ja salasanan Zoomiin. Tarkista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein varauskalenteriin, jotta saat varmasti linkin ja salasanan. Tarkista myös roskapostisi.

5. KIRJAUDU ZOOMIIN JA TREENI VOI ALKAA
**Kirjaudu treeniin nimelläsi noin 5 min ennen alkua. Päästyäsi sisään, klikkaa vielä alakulmasta Join audio (ja tietokoneella avautuvasta ikkunasta Join with computer audio). Taltioimme treenien ohjaajanäkymän. Osallistujalista eikä osallistujien keskustelu/videoikkunat näy tallenteella.

TERVETULOA PITÄMÄÄN HAUSKAA ETÄTREENIEN PARISSA!
Pulmatilanteissa soita tai viestittele:
Anna | 0505477224

Varauskalenteri | Varaa treeni tai palvelu

*Zoom-sovelluksen voi ladata ilmaiseksi puhelimelle, tabletille, tietokoneelle tai muulle älylaitteelle App Storesta (iOS), Google Play (Android) -kaupasta tai osoitteesta zoom.us. Asentamisen jälkeen linkkiä klikkaamalla pääsee liittymään treeniin. Jos linkki ei avaudu suoraan sitä klikkaamalla, voit kopioida linkin selaimesi osoitekenttään tai käyttää linkin numerokoodia Zoom-sovelluksessa. Zoomissa on mahdollista saada chatin kautta teknistä apua.

** Kuvakkeiden komentoja: Unmute: punainen viiva paljastaa, että olet sulkenut oman äänesi, jolloin ohjaaja eikä muut osallistujat kuule sinua lainkaan. Start video: punainen viiva tässä kertoo, että sinun oma videosi on pois päältä etkä näy muille. Yksilöllisessä ohjauksessa sekä video että ääni on hyvä olla päällä. Share content: tämä olisi materiaalin jakamista varten, jota ei tässä yhteydessä tarvita. Participants: tälle tunnille osallistujat tulevat tähän näkymään. More: Täältä pääset mm. chat-osioon, johon voi laittaa terveisiä tai kysyä neuvoa. Ennen tunnin alkua ohjaaja näkee chatin, mutta tunnin edetessä ei niinkään.

Ota yhteyttä. Vastaamme mahdollisimman pian!

Yhteyslomake

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Jälkipoltosta. Liity postituslistallemme ja kuule ensimmäisenä uusimmista päivityksistä, artikkeleista, palveluista, tapahtumista ja paljon muusta.

Uutiskirje


Jälkipoltto Oy | Y-tunnus: 2497792-4
Urheilukalastajankuja 2 B 23
FIN-00990 Helsinki, Suomi

Olli +358440755664
olli@jalkipoltto.com

Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän