UUTISET, TARINAT & TAPAHTUMAT

Liity postituslistallemme ja pysy ajantasalla Jälkipoltosta.

Odotatko meiltä sähköpostia? Tarkastathan roskapostikansiosi. Kiitos!
Keskiviikko, Syyskuu 22, 2021, 06:49

Syömistottumuksiamme ohjaavat lukuisat tekijät. Syöminen on hyvin moniulotteinen prosessi, johon vaikuttaa lukuisia biologisia, fysiologisia, psykologisia ja sosiaalisia tekijöitä sekä päivittäinen toiminta- ja elinympäristömme. Näistä kaikki ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Niin terveelliseen kuin epäterveelliseenkin ravitsemukseen kätkeytyy hyvin paljon enemmän kuin pelkkä ruokavalio.

 

Anna Mäkelä & Olli Väätäinen | Jälkipoltto Oy

 

Tietoinen syöminen

 
KUVA | Jälkipoltto Oy

Lauantai, Elokuu 7, 2021, 10:33

JÄLKIPOLTTO Porrasmaraton järjestetään jo kolmannen kerran Muscle Piitsi AURINKOLAHDESSA perinteisin menoin. Mikä voisi olla parempi tapa päättää kesäkausi ja aloittaa syyskausi kuin nautiskellen liikunnasta meren äärellä. Ilmoittaudu nyt mukaan ja tule nauttimaan porrastreenin hurmasta kolmituntiselle maratonille!

 

JÄLKIPOLTTO Porrasmaraton

KUVA Jälkipoltto Oy | Porrasmaraton 2020

Keskiviikko, Kesäkuu 9, 2021, 09:24

JÄLKIPOLTTO Piitsiolympialaiset on iloisten ilmeiden ja Jälkipolton makuisten olympialajien urheilujuhla, jossa hiki ja nauru virtaa. Olympialaisissa kisaillaan jälkipolton tapaan pilke silmäkulmassa, eikä kilpailuhenkisimmätkään jää kyydissä nälkäisiksi. Kisailu JÄLKIPOLTTO Olympialajeissa käy - vähintäänkin - treenistä. Ilmoittaudu mukaan ja kutsu ystävätkin mukaan olympiahurmokseen!

 

JÄLKIPOLTTO Piitsiolympialaiset

 
KUVA | Jälkipoltto Oy

Keskiviikko, Huhtikuu 21, 2021, 08:58

Infrarakentamisen ammattilainen Kreate Oy on tänä keväänä kunnolla liikkeellä hyvinvoinnin puolesta. Koronan laahustaessa loppusuoraansa kreatelaiset asettautuivat päättäväisesti lähtötelineisiinsä ja starttasivat Kympin kuntoon -työhyvinvointiprojektin, jossa liikkeen voimalla keho ja mieli vahvistuvat. Liikkeelle ajoi palo tehdä asiat vähän fiksummin.

 

JÄLKIPOLTTO OY | Anna Mäkelä ja Olli Väätäinen

 

Kreatlaiset kympin kuntoon

 
KUVA | Susanna Mäkinen, Kreate Oy

Perjantai, Lokakuu 30, 2020, 08:10

2020 johdatti tunnemuotoilun liikuntaan. Tämä vuosi mahdollisti vihdoin Jälkipoltolle ja motiivitutkimuksen spesialistille ValueScoutille yhteistyössä huikean ja täysin uudenlaisen konseptin kehittämisen. ANGLE, uusi kulma liikkumiseen on nyt valmis, ja saamme innosta puhkuen lähteä sitä toteuttamaan! 

 

YHTEISTYÖSSÄ: Isa Merikallio, ValueScout Oy & Olli Väätäinen, Jälkipoltto Oy

 

  ValueScout ja Jälkipoltto tarjoaa: ANGLE uusi kulma liikkumiseen


Torstai, Lokakuu 1, 2020, 12:48

Arvoisat asiakkaamme, haluamme kiittää teitä jokaista mahtavasta yhteishengestä ja yhteistyöstä Muscle Piitsillä tänä erikoislaatuisena vuonna. Olemme yhdessä onnistuneet pitämään säännöllistä liikuntaa yllä ja pysymään terveinä. Jatketaan samaan malliin! SARS-CoV-2-koronaviruksen esiintyvyys ja sen aiheuttaman COVID-19-infektiotaudin riski on kuitenkin jälleen kohonnut, ja siihen tulee suhtautua vähintään yhtä vakavasti kuin tähänkin saakka. Jotta treenit jatkuisivat Muscle Piitsillä mahdollisimman normaalisti nykyolosuhteet huomioiden, noudatathan alla olevia 1.10.2020 julkaistuja ja 1.3.2021 päivitettyjä toimintaohjeitamme tullessasi treeneihin.

 
 
JÄLKIPOLTTO OY | Olli Väätäinen ja Anna Mäkelä

 

JÄLKIPOLTTO Porrasmaraton - Muscle Piitsi Porrastreeni
 
KUVA | Jälkipoltto Oy

Torstai, Toukokuu 28, 2020, 06:23

Arvoisat treeniystävämme! Ensimmäiseksi haluamme kiittää teitä jokaista mahtavasta yhteishengestä ja yhteistyöstä poikkeusaikana ja siitä, että olette pysyneet meidän pienyrittäjien rinnalla tänä haastavana aikana. Olemme yhdessä onnistuneet pitämään säännöllistä liikuntaa yllä ja pysymään terveinä kanssaeläjämme huomioiden. Vaikka rajoituksia puretaan, kuitenkaan SARS-CoV-2-koronavirus- eikä sen aiheuttaman COVID-19-infektiotaudin riski ole poistunut, ja siihen tulee edelleen suhtautua vakavasti. Treenit jatkuvat Muscle Piitsillä edelleen poikkeusajan - tai pikemminkin uuden normaaliajan - erityisolosuhteet huomioiden, mutta tulemme kasvattamaan treenikohtaista osallistujamäärää 1.6.2020 alkaen. Noudatathan alla olevia toimintaohjeita tullessasi treeneihin.

 

JÄLKIPOLTTO Porrastreeni - Muscle Piitsi
 
KUVA | Jälkipoltto Oy

Maanantai, Toukokuu 4, 2020, 05:42

Tiesitkö, että palvelujamme on mahdollista antaa myös lahjaksi? Tämän päivän arki ja työelämä vaativat yksilöiltä entistä parempia itsensä johtamisen ja itsestä huolehtimisen taitoja sekä henkisesti että fyysisesti. Yksilölliset valmennusohjelmamme ja liikuntapalvelumme auttavat pysymään terveenä, hyvinvoivana ja suorituskykyisenä sekä työssä että vapaa-ajalla.

 

Liikunta antaa aina enemmän energiaa kuin vie. Listasimme 5 Jälkipolton makuista liikunnallista lahjaideaa, jotka ovat ajankohtaisia vuoden ympäri. Lahjo läheisesi liikkumaan kanssamme!

 

YKSILÖVALMENNUS - LIIKUNTA, RAVITSEMUS & PALAUTUMINEN

KUVA | Jälkipoltto Oy

Perjantai, Maaliskuu 13, 2020, 08:05

PÄIVITETTY 16.3.2020, klo 20:50

 

Arvoisat asiakkaamme! Vaikka elämme poikkeuksellista aikaa, muistathan, että liikkua voi ja kannattaa aina, mutta terveenä ja kanssaeläjät huomioiden. Treenit jatkuvat Muscle Piitsillä toistaiseksi normaalisti, mutta haluamme taata kaikille mahdollisimman terveellisen harjoitteluympäristön. Suhtaudumme vakavasti SARS-CoV-2-koronavirukseen ja sen aiheuttamaan COVID-19-infektiotautiin. Noudatamme THL:n toimintaohjeita (THL ajankohtaista). Liikut sitten yksin tai porukalla, tärkeintä on, että pidämme yhteisistä toimintatavoista kiinni ennakoiden ja ehkäisten. Noudatathan alla olevia toimintaohjeita tullessasi treeneihin.

 

JÄLKIPOLTTO OY | Olli Väätäinen ja Anna Mäkelä

 Muscle Piitsin ohjatut porrastreenit ja ulkotreenit

Kuva | Jälkipoltto Oy

Sunnuntai, Helmikuu 9, 2020, 11:47

Mitä kehonhuolto on? Minulle se tarkoittaa kehon hyvinvoinnista huolehtimista. Laajasti määriteltynä se sisältää fyysisen kehon liikkuvuuden ylläpitämisen, mutta yhtälailla levosta, palautumisesta ja hyvästä ravinnosta huolehtimista. Jotta keho voi hyvin sitä on tärkeä huoltaa. Huolletaanhan autojakin. Välillä vaihdetaan jarrupaloja tai valoja toisinaan taas moottori kaipaa huoltoa ja polttoainetta on lisättävä säännöllisin väliajoin. Yhtä lailla keho sekä auto tarvitsevat monipuolista huoltoa.

 

JÄLKIPOLTON VIERASKYNÄSSÄ: Tuula Schoultz, Fysioterapeutti. Huippuliike Tuula Schoultz.

 

KEHONHUOLTO, VENYTTELY JA LIIKKUVUUSHARJOITTELU

KUVA | Tomas Whitehouse

Perjantai, Helmikuu 7, 2020, 12:57

Vilpittömistä aikomuksista huolimatta emme aina tee fiksuja päätöksiä oman hyvinvointimme ja terveytemme eteen. Pelkkä tieto siitä, mikä olisi omaksi parhaaksemme, ei riitä siihen, että toimisimme sen mukaisesti. Teemme joka päivä yli 200 pelkästään ravitsemukseen liittyvää valintaa, joista vain murto-osan tietoisesti. Suuri osa päätöksistä tehdään refleksin omaisesti tiedostamatta, myös järjen vastaisesti ja impulsiivisesti. Päivittäiset valintamme vaikuttavat siihen, miten voimme tässä hetkessä, huomenna ja tulevaisuudessa. Jokaiseen työyhteisöön kätkeytyy arvokas, mutta vielä alihyödynnetty, voimavara edistää henkilöstön hyvinvointia, terveyttä ja työkykyä. Ihmisten päätöksiin ei voida vaikuttaa pakottamalla, ehdoin tai rajoittamalla. Miten työpaikoilla sitten voidaan myötävaikuttaa työntekijöiden terveyskäyttäytymiseen tuputtamatta?

 

JÄLKIPOLTTO OY | Anna Mäkelä, FT, molekyylibiologi, biotekniikan tohtori ja tuleva ravitsemustieteilijä. Annan löytää päivittäin Muscle Piitsiltä liikuttamasta Jälkipolton treeniasiakkaita.

 

TUUPPAUS VOI EDISTÄÄ HYVINVOINTIA JA TERVEYSKÄYTTÄYTYMISTÄ TYÖPAIKOILLA
 
KUVA | Jälkipoltto Oy

Sunnuntai, Tammikuu 26, 2020, 17:50

Tästä se lähtee – vahva yhteistyö! Arena Centerin markkinointipäällikkö Esa Suominen ja Jälkipoltto Oy:n toimitusjohtaja Olli Väätäinen paiskasivat kättä yhteistyön startiksi. Arena Center on Suomen suurimpia yksityisiä liikuttajia. Vahvan kädenpuristuksen myötä Jälkipoltto tuottaa Arena Centerin palveluihin kuuluvat työhyvinvointi- ja tiimipäivät, hyvinvointiluennot, liikuttavat ja viihdyttävät aktiviteetit sekä lasten synttärit. Yhteisen kehitystyön tuloksista pääsee nauttimaan niin pitkäjänteisinä hyvinvointiprojekteina ja valmennuksina kuin yksittäisinä tapahtumina.

 

Jälkipoltto ja Arena Center yhteistyöhön: Olli Väätäine ja Esa Suominen paiskasivat kättä
 
Kuva | Arena Center

Perjantai, Tammikuu 17, 2020, 07:26

Moni ruuhkavuosiensa syövereissä ponnisteleva työikäinen naureskelee, että tämän sukupolven on enää turha haaveilla eläkkeelle siirtymisestä. On totta, että 65-vuotissynttärit eivät enää tarkoita leppoista sanaristikoiden täyttelyä kotipirtissä kahvikupin äärellä. Vuoden 1965 jälkeen syntyneiden eläkeikä on nimittäin sidottu elinajanodotteeseen – mitä pidempi odotettavissa oleva elinikä, sitä myöhemmin eläkkeelle saa siirtyä. Miten työkykyä sitten voisi pitää yllä nyt ja vielä 65 rajapyykin jälkeen?

 

JÄLKIPOLTON VIERASKYNÄSSÄ: Sira Karvinen, FT liikuntafysiologia, Gerontologian tutkimuskeskus, Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto. sira.m.karvinen(at)jyu.fi

 

PITKÄT TYÖURAT VAATIVAT ENEMMÄN KEHOLTA JA MIELELTÄ

Kuvat: Jälkipoltto Oy

Torstai, Tammikuu 16, 2020, 12:08

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN MUSCLE PIITSILLE HYVÄN OLON SUNNUNTAITA 26.1.2020! Ohjelmassa on monipuolista ulkotreeniä, mitattua tietoa kehosi tilasta ja koostumuksesta (InBody-kehonkoostumusmittaus) sekä palauttavaa hierontaa. Tapahtuma kestää koko päivän. Voit koota itsellesi sopivan kokonaisuuden alla kuvatuista palveluistamme. Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua, mutta varaathan aikasi sekä kehonkoostumusmittaukseen että hierontaan. Tutustu ohjelmaan alla.

 

Jälkipoltto Oy

 

Muscle Piitsi Hyvinvointipäivä - Treeni - InBody - Hieronta
 
Kuva: Jälkipoltto Oy - JÄLKIPOLTTO Piitsi-HIIT

Tiistai, Tammikuu 7, 2020, 08:55

Tiedotusvälineet pulppuavat uutisia influenssakauden alkamisesta Suomessa. Tämä kausi alkoi viime vuotista hieman aiemmin, ja tänäkin vuonna influenssavirusten lisäksi joukossamme kiertää muutamia muita normaalia nuhakuumetta aiheuttavia viruksia. 

 

JÄLKIPOLTON VIERASKYNÄSSÄ: Laura Kakkola, FT, Virusopin dosentti, Biolääketieteen laitos, Turun yliopisto. Liikuntaan ja hyvinvointiin hurahtanut voimanostaja. laura.kakkola(at)utu.fi

 

 
Kuva: Jälkipoltto Oy

Tiistai, Tammikuu 7, 2020, 07:30

Liikuntaan ja hyvinvointiin hurahtanut voimanostaja – näin virusopin dosentti Laura Kakkola (FT) kuvailee itseään kysyttäessä, minkälainen liikkuja hän on. Laura tutkii työssään Turun yliopistossa biolääketieteen laitoksella virustauteja. – Selvitän kuinka virukset huijaavat ihmisen puolustusjärjestelmää ja tutkin voisiko näitä tietoja hyödyntää lääke- ja rokotekehittelyssä.

 

 Jälkipoltto Oy

 Liikuntaan ja hyvinvointiin hurahtanut voimanostaja - Virustutkija Laura Kakkola

Kuvat: Laura Kakkola

Perjantai, Joulukuu 27, 2019, 13:18

Jokainen uusi vuosi tuo tullessaan nousevia suuntauksia työntekijöiden hyvinvoinnin kehittämiseksi. Yksi asia ansaitsee lihavoinnin, kursivoinnin ja tupla-alleviivauksen myös 2020: jokaisen työyhteisön jäsenen sitoutuminen organisaation työhyvinvointiohjelman toteuttamiseen on avainroolissa sen onnistumisessa ja tuloksellisuudessa.

 

Olli Väätäinen & Anna Mäkelä, Jälkipoltto Oy

 

 
Kuva: Jälkipoltto Oy

Tiistai, Marraskuu 26, 2019, 00:35

Jälkipoltto on tänäkin vuonna mukana toteuttamassa Itä-Helsingin suurinta joulutapahtumaa Vuosaaren joulupolkua tulevana lauantaina 30.11.2019 klo 12-17. Uutelan metsä valaistaan tuhannella kynttilällä tuoden jouluista tunnelmaa ja lämpöä pimeyden keskelle. Vuosaaren joulupolku järjestetään kahdeksatta kertaa ja tapahtumaan odotetaan n. 15 000 kävijää. Joulupolulla voit tutustua palveluihimme, kysyä työhyvinvoinnista sekä yritys- ja yksilövalmennuksistamme tai varata vaikkapa hyvinvointitapahtuman työ- tai ystäväporukallesi. Pisteeltämme voit myös hankkia joulun sytyttävimmät lahjakortit sekä Muscle Piitsi treenilippuja. Osallistu myös JÄLKIPOLTTO-kuvakisaan ja varmista liikunnallinen hyvän olon startti ensi vuodelle.

 


Sunnuntai, Marraskuu 17, 2019, 14:10

TREENI, SAUNA & MERI! Mikä olisikaan rentouttavampi tapa kruunata viikonloppu kuin yhdistää ulkona treenaaminen ja palauttavat löylyt puusaunassa. Ehkäpä pulahdat myös mereen viimeistelläksesi hyvän olon. Kutsu ystävät mukaan ja lähde nauttimaan sunnuntaina 24.11.2019!

 


Torstai, Marraskuu 14, 2019, 08:48

Ikääntyessämme biologia alkaa väistämättä pommittamaan lihaksistoamme. Biologisen vanhenemisen aikaansaama lihaskato näkyy taistelutantereilla asteittaisena lihasmassan ja -voiman vähenemisenä, mutta vain, jos ei pidä puoliaan. Vahvat ja toimivat lihakset ovat paras turva, kun haluaa pysyä omilla jaloillaan läpi elämän. Vielä viisikymppisenäkin on hyvin peliaikaa päästä elämänsä kuntoon. Voimaharjoittelun tulisi kuulua jokaisen kynnelle kykenevän repertuaariin: molemmilla sukupuolilla aina vanhuusikään asti.

 
Olli Väätäinen & Anna Mäkelä, Jälkipoltto Oy
 
 
 
Kuva: Jälkipoltto Oy

Maanantai, Lokakuu 14, 2019, 13:53

Oli vuosi 1977, kun Anttilan postimyynnistä saapui odotettu vinyylinen Weiderin painosarja. Puoli vuotta aiemmin Jälkipolton perustaja Olli Väätäinen oli täyttänyt 12 vuotta. Tarvittavat 290 markkaa eivät tulleet helpolla. Isä maksoi jokaisesta käsipainolla tehdystä pystypunnerruksesta pennin per nosto. Innokkaana voimailijanalkuna Olli tienasi markasta kahteen päivittäin. – Paino oli tehty isälleni Imatran rautatehtaalla ja siinä oli kaksi keltaiseksi maalattua teräspalloa hitsattuna mustaan tankoon ja se painoi 8 kg.

 

Olli Väätäinen & Anna Mäkelä, Jälkipoltto Oy

 

Olli Väätäinen
 
Kuva: Jälkipoltto Oy

Perjantai, Elokuu 23, 2019, 11:25

Jälkipoltto on tänäkin vuonna toteuttamassa loppukesän tunnelmallisinta ulkoilmatapahtumaa - veden, tulen ja valon juhlaa - Helsingin Venetsialaisia. Tapahtuma järjestetään merellisessä Aurinkolahdessa Kahvila Kampelan pihapiirissä lauantaina 31.8.2019. Valmistautuminen Venetsialaisiin kannattaa aloittaa Muscle Piitisillä heti aamusta kolmen tunnin Porrasmaratonilla klo 9-12. Illan hämärtyessä lämmittelemme juhlayleisön päästä varpaisiin odotettuja lavatansseja varten. Luvassa on helppo ja hauska kehonpainotreeni, joka saa suupielet ylöspäin, lihakset lämpimiksi ja veren kiertämään.

 

Tervetuloa nauttimaan Venetsialaisista Helsingin Aurinkolahteen myös hauskan liikunnan muodossa!

 


Keskiviikko, Heinäkuu 3, 2019, 10:17

Jatkuva kiire, mutta mihin? Sitä ei aina itsekään tiedä. Meillä on kiire väsyttää itsemme uuvuksiin. Niin kiire, ettei enää jaksa tehdä muuta. Alistumme kiireeseen ja annamme sen kuluttaa itseämme. Uhraamme sille helposti voimamme ja terveytemme. Entä jos alkaisimme omaksumaan uutta, ei nykyaikaista, vaan aikaamme edellä olevaa elämäntyyliä, jossa äärirajoilla sinnittely ei ole ihailun kohde tai menestyksen mittari. Äärimmäiseltä voimien kuluttamisen tieltä on ennen pitkää palattava takaisin puolimatkaan, voimien säästämisen, mutta ennen kaikkea voimien kartuttamisen tielle. Kehomme vaatii harjoitusta pysyäkseen kunnossa.

 

Olli Väätäinen & Anna Mäkelä, Jälkipoltto Oy

 

Kuva: Jälkipoltto Oy

Tiistai, Kesäkuu 11, 2019, 08:26

Kansainvälisen kuljetus- ja logistiikkayhtiö Blue Water Shipping Oy:n ja Jälkipolton työhyvinvoinnin yhteistyöprojekti pyörähti vauhdikkaasti käyntiin keväällä Turussa ja Vantaalla. Kyseessä on pitkäjänteinen, mitattava ja yksilöllinen palvelukokonaisuus, joka motivoi ja valmentaa työntekijöitä sekä henkilökohtaisesti että työyhteisönä ympäri vuoden.

 


Maanantai, Kesäkuu 3, 2019, 11:55

Työhyvinvointivalmennukseemme hakeudutaan monin eri perustein. Jokainen peruste on yhtä ainutlaatuinen kuin itse asiakasorganisaatiokin. Jotain kaikilla asiakkaillamme, työnantajilla ja esimiehillä, on kuitenkin yhteistä – he haluavat mahdollistaa työntekijöidensä kehittää omaa hyvinvointiaan ja terveyttään sekä työyhteisön että Jälkipolton ammattivalmentajien tukemana. Kysymme asiakkailtamme alkukartoituksessa, miksi he haluavat aloittaa kumppanuuden kanssamme. Lue, mitkä ovat viisi tärkeintä syytä valita meidät.

 Perjantai, Toukokuu 10, 2019, 16:35

Säästöpankkikeskuksessa Helsingin Vallillassa on viime syksystä lähtien valmentauduttu kohti parempaa hyvinvointia yhteistyössä Jälkipoltto Oy:n kanssa. Loppukesästä 2018 Säästöpankkiliitossa haluttiin valjastaa jo valmiiksi hieno tiimihenki myös hyvinvoinnin ja fyysisen kunnon parantamiseen. Kun Jälkipolton toimitusjohtaja Olli Väätäinen tarjosi ratkaisuksi mitattavaa ja yksilöllistä palvelukokonaisuutta, joka motivoi ja kannustaa työntekijöitä ympäri vuoden, toteutus alkoi konkretisoitumaan.

 


Sunnuntai, Maaliskuu 24, 2019, 11:22

Logistiikkayhtiö South East Loadingin ja Jälkipolton 12 kk:n työhyvinvoinnin yhteistyöprojekti pyörähti käyntiin tällä viikolla Kotkassa. Lähdemme parantamaan koko porukan vireyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä kokonaisvaltaisella, mitattavissa olevalla tavalla. Kattaukseen kuuluu säännöllistä liikuntaa, fiksumpaa ravitsemusta ja riittävää palautumista. Henkilökohtaisia valmennustapaamisia kuuluu pakettiin ympäri vuoden, joten yksilövalmennukseen on todella sijoitettu.

 


Keskiviikko, Maaliskuu 20, 2019, 16:30

Liikunnallinen elämäntapa periytyy. Vanhempien liikuntatottumukset näkyvät parhaimmillaan lasten liikuntakäyttäytymisessä vielä pitkälle aikuisikään saakka. Perheen yhdessä liikkuminen on merkityksellistä paitsi itse hetkessä, niin myös lasten myöhemmän aktiivisuuden ja motivaation kannalta. Vanhempien vapaa-ajan liikunta luo pienestä pitäen perustaa lasten ja nuorten liikuntatottumuksille, ja edistää samalla vanhempien omaa hyvinvointia ja jaksamista.

 


Keskiviikko, Maaliskuu 20, 2019, 15:30

Tervetuloa Jälkipolton Porras- ja ulkotreenipäivään Aurinkolahden merellisiin maisemiin Unelmien liikuntapäivänä 10.5.2019!

 


Maanantai, Helmikuu 18, 2019, 15:25

Yksilöllisiä (työ)hyvinvointipalvelujamme käyttävät suomalaiset ja kansainväliset organisaatiot työntekijöidensä hyvinvoinnin, terveyden ja suorituskyvyn edistämiseksi. Palvelujemme keskiössä ovat liikunta, ravitsemus, palautuminen ja hyvä arki.

 Jälkipoltto Oy | Y-tunnus: 2497792-4
Urheilukalastajankuja 2 B 23
FIN-00990 Helsinki, Suomi

Olli +358440755664
olli@jalkipoltto.com

Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän